De enige beroepsvereniging voor bid- & proposal professionals

APMP helpt je vooruit in je professie

Om dit luister bij te zetten organiseren wij op 10 april 2019 ‘s avonds een feestelijk diner en op 11 april 2019 gedurende de dag een kennis- en netwerkevent op het gebied van ons vakgebied! Zet deze data alvast in je agenda!

Het thema is: 

Winnen door samenwerking en innovatie

 

Nadere informatie volgt spoedig via mail en via onze jubileumwebsite: http://jubileum.apmp.nl

Het lustrumcomité van APMP Nederland bestaat uit Radosveta Toneva, Monique Verwoolde, Alexander-Edgar Mok, Robin Wanders en Jan Kees Schakel. Zij zijn achter de schermen druk bezig om de feestelijkheden voor te bereiden.

Om onze plannen te realiseren hebben we je hulp nodig!

Oproep tot sprekers

Voor ons dagcongres willen wij interessante sprekers benaderen. Mocht je mensen kennen die alles van hun vakgebied met betrekking tot proposalmanagement, inkoop of contractmanagement afweten, laat ons dit weten.

Ken je een side-kick, nevenactiviteit of aan ons vakgebied gerelateerde act die boeiend, ontspannend en inspirerend is voor onze bezoekers, laat ons dit ook zo snel mogelijk weten, dan kunnen we dit meenemen in de samenstelling van het programma.

Oproep tot partnership/sponsoring

Om onze plannen te realiseren is geld nodig. Daarvoor zoeken wij partners/sponsors waarmee wij kunnen samenwerken. Onze bedoeling is om veel ‘waar voor het geld’ terug te geven en een samenwerking aan te gaan met organisaties die ons financieel willen ondersteunen. Dat kan al vanaf 500 euro.

Laat ons bij voorkeur op korte termijn weten of jij of je werkgever met ons hierover van gedachten willen wisselen? Dat helpt ons vooruit!

Oproep voor Indesign gebruikers

Om ons event bekend te maken willen wij een brochure opmaken. Hiervoor werken we bij voorkeur met Indesign. Heb je toegang tot dit programma, ben je creatief en wil je ons hiermee helpen? (indien mogelijk kosteloos) Laat ons dit zo snel mogelijk weten!

Awards beste bidteam en beste bidmanager 2018 en papercompetitie

Wij reiken op ons event de award voor beste bidmanager en beste bidteam van Nederland uit  en maken hiervan een jaarlijks terugkerende activiteit. De winnaar wordt door een deskundige jury bepaald.

Paper competitie

Daarnaast willen wij iedereen die dat wil oproepen om een korte paper te schrijven over ons vakgebied, uitgaande van het thema: “Critically consider a striking innovative development in the area of bid, tender and proposal management”. De winnaar wordt door een deskundige jury bepaald. De winnaar krijgt de mogelijkheid zijn of haar paper voor te stellen in een van de workshops.

Over beide onderwerpen (awards en paper) volgt op korte termijn meer informatie.

Voor reacties kan je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Medewerker gezocht!

   

Communicatie

 

medewerker gezocht

 

voor

 

jubileum event! 

 

Lees hier verder.

Zoeken

Inloggen

APMP leden kunnen hier inloggen met hun e-mail adres. Let op: Met inloggen gaat u ook akkoord met ons privacybeleid, zie menu "Privacy" in de footer van deze pagina