APMP Nederland zoekt uitbreiding van haar bestuur met een Marketing & Communicatie (MARCOM) manager. Kun jij goed schrijven, en denk je graag mee over hoe je het doel van onze vereniging onder de aandacht kunt brengen? Dan is deze vrijwilligersfunctie zeker geschikt voor jou! Je kunt er alle kanten op. Van het uitdenken van de communicatie strategie het bijhouden van de social media kanalen tot het ontwerpen van promotiemateriaal en schrijven voor teksten voor een nieuwe poster of banner. Je helpt met dit vrijwilligerswerk niet alleen de vereniging, maar ook doe je zelf goede ervaring op die van pas kan komen in toekomstig werk.

  • Voelt zich verbonden met de vereniging APMP Nederland
  • Kan goed samenwerken in het bestuursteam en met mogelijke commissies
  • Is vaardig met MS Office (of gelijksoortige) applicaties en e-mail
  • Kan goed communiceren en inhoudelijk luisteren
  • Heeft verantwoordelijkheidsbesef
  • Is netwerkgericht: legt en onderhoudt contacten en wendt deze effectief aan voor het
    bereiken van de gestelde doelen.
  • Heeft inzicht in wat er binnen de vereniging aan de orde is.

 

X