Beste collega,

Zoals aangekondigd is op 24 november de laatste ledenbijeenkomst van dit jaar. We organiseren dit samen met Altura Platform tijdens de maandelijkse Bidmanagers Community Borrel. Het thema van deze bijeenkomst is ‘leer van de inkoper’.

We zijn te gast bij Altura in het Beatrixgebouw Jaarbeurs, Jaarbeursplein 6 in Utrecht. De locatie is, pal naast station Utrecht centraal, het best te bereiken met openbaar vervoer. Er staan twee presentaties op het programma door sprekers die hun sporen in het inkoopvak ruimschoots verdiend hebben:

‘De belangrijkste inkooptrends voor 2023’ door Peter Streefkerk
Peter is onder andere senior adviseur inkoop, eigenaar van Starck BV training en development en recensent van (inkoop-) managementboeken. Peter neemt ons mee in de belangrijkste inkooptrends voor volgend jaar en geeft tips hoe daar mee om te gaan.

‘Valkuilen tijdens inkoopproces’ door Egwin de Waardt
Egwin is regiomanager bij het NIC. Egwin heeft een schat aan ervaring op inkoopgebied en maakt ons met veel interactie attent op veelvoorkomende valkuilen aan beide kanten van het commerciële
speelveld.

Tijdens en na beide presentaties is er voldoende ruimte om vragen te stellen of ideeën uit te wisselen. Na afloop is er in informele sfeer, onder het genot van een hapje en een drankje, gelegenheid om bij te praten en/ of nieuwe contacten op te doen. Wij kijken uit naar de bijeenkomst en hopen jullie volgende week donderdag allemaal te zien!

Praktische informatie
• Datum: 24 november 2022
• Tijdstip: 16:00 inloop. Sprekers van 16:30 tot 18:30
• Locatie: Altura Platform Jaarbeursplein 6 in Utrecht
• Kosteloos APMP NL ledenevent

Aanmelden
Je kunt je aanmelden (en ook voor vragen terecht) door een email te sturen naar Jasper Pannekoek, eventmanager@apmp.nl.

Wil je een introduce(e) meebrengen? Geen probleem, maar laat het dan even weten.

 

 

 

X