De enige beroepsvereniging bid en proposal professionals

APMP helpt je vooruit in je professie

In het algemeen starten we om 17.00 uur, al wil het wel voorkomen dat we een half uurtje later beginnen.

  • 17.00 – 17.30 uur: Inloop en koffie
  • 17.30 – 19.30 uur: Spreker(s) 
  • 19.30 – 20.00 uur: Netwerken en napraten onder het genot van een hapje en een drankje.

Introduce(e)s altijd welkom! 

Wil een collega meenemen? Een interessant onderwerp voor iemand die je kent? Introducé(e)s zijn van harte welkom! Wel even aanmelden alstublieft. 

Inbreng van ideeën en suggesties

Ideeën en suggesties voor onderwerpen, sprekers, workshops voor onze ledenmeetings zijn van harte welkom! Stuur deze naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

APMP in-house

APMP promotie in jouw bedrijf? Je collega's laten kennismaken met APMP? Laat een APMP ledenmeeting in jouw bedrijf  plaatsvinden!  Meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

APMP NL webinars

De door APMP NL verzorgde webinars zijn gratis voor leden en hun introducees. Doorgaans worden er geen opnames van gemaakt, dus zorg dat je er bij bent!

 

APMP.org webinars

APMP.org bied zeer regelmatig webinars aan. Deze zijn gratis voor leden. De webinars worden opgenomen en kunnen ook teruggekeken worden. Schrijf je in of bekijk opnames via APMP.org

Webinar ideeën en suggesties

Ideeën en suggesties voor webinar onderwerpen zijn van harte welkom! Stuur deze naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Noot:
Een aantal bedrijven verzorgt ook webinars, al dan niet gratis. Bijvoorbeeld Shipley en Strategic Proposals bieden je de mogelijkheid om webinars gratis te volgen.Deze zijn altijd relevant en interessant.

 

Zoeken

Inloggen

APMP leden kunnen hier inloggen met hun e-mail adres. Let op: Met inloggen gaat u ook akkoord met ons privacybeleid, zie menu "Privacy" in de footer van deze pagina