Het blog voor bid en proposal professionals

APMP helpt je vooruit in je professie

Fellows Award voor Janneke Orriëns

De Association of Proposal Management Professionals (APMP) heeft woensdag 16 mei 2018 aangekondigd dat vier van zijn professionals de APMP Fellows Award hebben gewonnen. Onder hen is "onze" Janneke Orriëns! Janneke kreeg deze eervolle onderscheiding onder andere voor haar inzet voor het laten groeien van APMP in Nederland. Van harte gefeliciteerd, Janneke Orriëns CPP APMP Fellow!
Lees hier het officiële persbericht.

Profesional certificering behaald door Elena Kwadrin

Elena heeft tijdens het jaarlijkse APMP congres deze week haar eindpresentatie gehouden voor haar Proposal Professional Certificate en deze glansreik behaald. Proficiat Elena Kwadrin CPP APMP!

40 under 40 class award 2018 voor Radosveta Toneva

Het APMP "40 Under 40" Awards programma erkent aanstormende professionals die al een merkbare impact hebben gemaakt op hun bedrijven en in het algemeen op de proposal management beroepsgroep. Radosveta is één van deze jongeren die wereldwijd genomineerd zijn èn de award gekregen hebben. Gefeliciteerd Radosveta CP APMP!
Lees hier de officiële aankondiging.

De APMP certificering brengt vele voordelen. Onder andere de aandacht voor continue vernieuwing en uitbreiding van je kennis.
Voor Foundation gecertificeerden is dit 20 CEU's per twee jaar, voor andere levels is het 40 CEU's.

Shipley biedt je de mogelijkheid om een aantal webinar gratis te volgen.De webinars zijn altijd relevant en interessant. Van harte aanbevolen!

Per webinar per uur mag je 1 CEU opvoeren in je CEU-overzicht.

Aanmelden via de Shipley website.

Wil je proposal management aandacht geven in jouw bedrijf en daarbij APMP promoten? Laat een APMP-ledenmeeting in jouw bedrijf plaatsvinden!

Wij zijn altijd op zoek naar centraal gelegen locaties voor het houden van onze kwartaalbijeenkomsten. Als jij in jouw kantoorgebouw een vergaderzaal hebt voor maximaal een 30-tal personen, over parkeerplaatsen beschikt en via je bedrijfscatering kunt zorgen voor warme en koude dranken en een snack, dan stellen wij het ten zeerste op prijs om hiervan een keer gebruik te kunnen maken. Bovendien kun je collega’s laten deelnemen, zonder dat ze daarvoor in de auto moeten stappen.

Je kan contact opnemen met ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via een van de bestuursleden, alvast dank voor je medewerking!