Ditmaal 2 presentaties op het programma:

Bid management binnen een brede en diverse, grote organisatie

door Douwe Enting – Pon’s Automobielhandel B.V.

Het opzetten van een boilerplate library

door Selma de Klein – Teleperformance

Locatie

PON Pon’s Automobielhandel B.V. en onze gastheer is Douwe Enting

Bid management binnen een brede en diverse, grote organisatie.

""Naast de gastvrijheid van Douwe/Pon hebben wij Douwe Enting bereid gevonden een inkijkje te geven in zijn tenderaanpak binnen zijn organisatie. Douwe zal onder andere een toelichting geven op de wijze waarop hij op praktische wijze invulling geeft aan de selectie en opvolging van tenders voor de diverse bedrijfsonderdelen maar ook het opzetten van bijvoorbeeld een bid team. De rol van Douwe is bij deze bedrijfsonderdelen telkens anders!

Spreker: Douwe Enting

Douwe Enting is vanaf 2010 in dienst bij Pon, een internationale handels- en serviceorganisatie met een grote diversiteit aan activiteiten. Pon is onder andere importeur van diverse (auto)merken (o.a. Volkswagen, Caterpillar en MAN Trucks). Binnen Pon is Douwe werkzaam als Tender Manager en verantwoordelijk voor de coördinatie van (Europese) aanbestedingen en offertes. Douwe heeft ruim 14 jaar ervaring met (Europese) aanbestedingen is vóór zijn carrière bij Pon begonnen als Prequalification medewerker binnen de sector Grond-, Weg- en Waterbouw en vervolgens als Bid Manager bij een leverancier van (revalidatie)hulpmiddelen (Welzorg).

Het opzetten van een boilerplate library

""Om op deze, maar ook andere, vragen antwoord te krijgen hebben wij Selma de Klein Selma de Klein Selma de Klein bereid gevonden als spreker om dit onderwerp te presenteren. In de presentatie zal Selma toelichten hoe zij voor Teleperformance heeft bepaald welke onderwerpen geschikt zijn voor boilerplate, hoe de boilerplate up to date wordt gehouden en hoe boilerplate wordt aangepast om zoveel mogelijk naar de klant toe te kunnen schrijven.

Spreekster: Selma de Kleijn

Selma de Kleijn is ruim 5 jaar bid manager. Na 4 jaar als bid manager te hebben gewerkt bij Imtech ICT, heeft zij de overstap vorig jaar de overstap gemaakt naar Teleperformance, marktleider in klantcontact en contact centers. Selma kwam terecht in een klein sales- en marketingteam en kreeg als taak om naast RFPs te beantwoorden ook het bidproces in te richten.