Kennis

Als lid van het APMP heb je toegang tot verschillende kennisbronnen. Naast de uitgebreide en zeer gewaardeerde Body Of Knowledge wordt je wekelijks op de hoogte gehouden van gebeurtenissen via The Reporter en is er de nieuwswebsite Winning The Business. APMP houdt enquêtes en publiceert rapporten en onderzoeksresultaten. Dit helpt je vooruit in je professie!

APMP kennisbank: Body Of Knowledge

De APMP Body of Knowledge (BOK) is een kennisbank, beschikbaar voor leden. Het bevat de kennis en ervaring van professionals in proposal management en business development uit de gehele wereld.

De BOK is recent volledig herzien en up-to-date gemaakt. De teksten zijn geschreven en gereviewed door meer dan 80 experts die gebruik maakten van 70 wetenschappelijk onderbouwde publicaties.

De BOK is gebaseerd op de volgende principes:

  • Vrij toegankelijk voor alle APMP leden
  • Gebaseerd op een universeel gebruik van terminologie en definities
  • Het geef de best practices weer die leden van APMP wereldwijd ervaren hebben
  • Moedigt leden aan om deze te aan te vullen voor continue verbetering.

Winning the Business

Winning the Business is de nieuwswebsite voor APMP, elektronisch gepubliceerd, volledig op kwartaalbasis vernieuwd en met regelmatige maandelijkse updates over belangrijke onderwerpen.

Winning the Business is beschikbaar voor leden en niet-leden.

The European Reporter, wekelijks nieuws

The European Reporter is een wekelijkse engelstalige nieuwsbrief die verspreid worden onder de APMP leden in Europa. Hierin staan de laatste internationale nieuwtjes en aankondigingen.

Er is ook een Reporter versie die meer gericht is op de globale en (vooral) Amerikaanse markt. Je kunt je voor één of beide opgeven via je “member profile” op apmp.org

APMP-enquêtes en andere publicaties

De enquêtes, rapporten en publicaties van APMP zijn belangrijk omdat ze onze leden, onze branche en APMP, als de wereldwijde autoriteit voor professionals op het gebied van bid en proposal management, in staat stellen om te zien waar we sterk in zijn en om te weten waar we ons verder moeten ontwikkelen en kunnen groeien.

Naast branchespecifieke boeken, trainingshandleidingen en publicaties van toonaangevende brancheorganisaties, bevat de afdeling “Study Guides, Reports, and Books” van de APMP.org Store belangrijke industrie surveys waarvan vele gratis voor leden.

Hoe wordt u lid en wat kost het?

Voor lidmaatschap kunt u zich op de internationale APMP website registreren. Het standaard lidmaatschap kost 155 US Dollar per jaar, een prima investering in uw loopbaan! Vergeet hierbij niet aan te geven dat uw lokale chapter “Netherlands Chapter” is.