KOM HIER MEER TE WETEN OVER APMP WERELDWIJD EN HET NEDERLANDSE CHAPTER

 

APMP is de wereldwijde autoriteit voor professionals die zich toeleggen op het zaken doen door middel van offertes, bids, tenders, aanbestedingen en presentaties.

Over APMP

APMP in Nederland

APMP in Nederland (APMP NL) is een officieel erkende tak van de internationale APMP organisatie, gevestigd in de Verenigde Staten. APMP is de wereldwijde autoriteit voor professionals die zich inzetten om zaken te doen door middel van proposals, bids, tenders en presentaties. De APMP zet zich in voor de doorlopende professionalisering van zijn leden door continue verbetering van de benodigde kennis en technieken.

APMP NL doet dit op verschillende manieren. Door informatieve en aansprekende leden bijeenkomsten en webinars te organiseren, maar ook met mini-symposia en congressen.

De APMP is een vereniging en staat geregistreerd bij de KvK te Utrecht. Jaarlijks wordt een Algemene Ledenvergadering gehouden waarbij verslag wordt gedaan aan de leden van alle organisatorische, financiële en wervingsactiviteiten. De leden worden opgeroepen om actief deel te nemen in deze drie gebieden, de functies hiervoor worden tweejaarlijks verkiesbaar gesteld.

APMP internationaal

De APMP is een internationale organisatie die, zoals hierboven al staat, zich inzet voor de doorlopende professionalisering van zijn leden door continue verbetering van de benodigde kennis en technieken op het gebied van “proposal management”. Regelmatig worden hiervoor ook de termen “bid management” en “tender management” gebruikt.

De APMP is opgericht op 14 augustus 1989 in Californië, VS. De organisatie begon met 28 leden, en is sindsdien uitgegroeid tot een Internationale organisatie met meer dan 10.000 actieve leden in ruim dertig “Chapters” (regio’s) in meer dan vijftien landen, van Noord Amerika tot Zuid Korea en van Noorwegen tot Zuid Afrika. 

Bestuur APMP Nederland

Hieronder zijn de bestuursleden genoemd met hun aandachtsgebieden en contactgegevens.

Geen idee wie je moet benaderen? Mail dan naar info@apmp.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Wouter van Tienhoven, CP APMP

Wouter van Tienhoven, CP APMP

Voorzitter

Wouter is voorzitter en heeft als aandachtsgebieden de groei en ontwikkeling van APMP NL.

Je kunt Wouter als volgt bereiken:

E-mail: Voorzitter@APMP.nl

Radosveta Toneva, CP APMP

Radosveta Toneva, CP APMP

Penningmeester

Radosveta beheert de financiën en heeft de ledenadministratie onder haar hoede.

Je kunt Radosveta als volgt bereiken:

E-mail: penningmeester@apmp.nl

Jasper Pannekoek, CP APMP

Jasper Pannekoek, CP APMP

Eventmanager

Jasper is eventmanager en organiseert met name de ledenmeetings.

Je kunt  Jasper als volgt bereiken:

E-mail: eventmanager@APMP.nl

Sherna Gamadia, CP APMP

Sherna Gamadia, CP APMP

Secretaris en webmaster

Sherna is secretaris en houdt als webmaster onze website bij.

Je kunt Sherna als volgt bereiken:

Email: secretaris@apmp.nl

 

 

 

Vacature

Vacature

Marcom medewerker

De marcom medewerker richt zich op de marketing van APMP NL en onderhoud de on- en off-line communicatie.

Alexander-Edgar Mok

Alexander-Edgar Mok

Erelid (voormalig bestuurslid)

Jan Kees Schakel

Jan Kees Schakel

Erelid (voormalig bestuurslid)

Bestuursbijeenkomsten

Het bestuur komt 1 maal per maand bij elkaar, gewoonlijk op de eerste maandag van de maand. Heb je vragen aan het bestuur of ideeën voor onze vereniging: meld ze aan onze voorzitter (e-mail: voorzitter@apmp.nl) zodat we ze kunnen bespreken tijdens een bestuursvergadering.

Doe met ons mee!

De vereniging APMP NL is afhankelijk van de inzet van vrijwilligers. Elkaar ontmoeten, onderling contacten leggen, vakkennis vergroten, van elkaar leren. Kortom: groeien in je vakgebied. Als je je wilt aanmelden als vrijwilliger om te helpen bij een ledenmeeting of congres of wellicht interesse hebt voor één van de vacatures binnen het bestuur, neem dan contact op met de voorzitter van APMP NL (e-mail: voorzitter@apmp.nl) of met één van de bestuursleden.