ONTMOET, ONTWIKKEL, LEER, COACH: DOE MEE IN ONZE VERENIGING

 

BId en PROPOSAL MANAGEMENT is een sociaal fenomeen en APMP nl is ER om de PROFESSIONELE GROEI van onze leden te ondersteunen door middel van VERSCHEIDENE ACTIVITEITEN

Activiteiten

Deze maand en komende 2 maanden (kijk hier voor de jaarkalender):

april 2024

Geen evenementen (of al voorbij)

mei 2024

Geen evenementen (of al voorbij)

juni 2024

Geen evenementen (of al voorbij)

 

Programma ledenbijeenkomsten

In het algemeen starten we om 17.00 uur, al wil het wel voorkomen dat we een half uurtje later beginnen.

  • 17.00 – 17.30 uur: Inloop en koffie
  • 17.30 – 19.30 uur: Spreker(s) of workshop
  • 19.30 – 20.00 uur: Netwerken en napraten onder het genot van een hapje en een drankje.

Webinars

APMP International biedt zeer regelmatig webinars aan. Deze zijn gratis voor leden. De webinars worden opgenomen en kunnen ook teruggekeken worden. Schrijf je in of bekijk opnames via APMP.org 

Noot:
Een aantal bedrijven verzorgt ook webinars, al dan niet gratis. Bijvoorbeeld Shipley en Strategic Proposals bieden je de mogelijkheid om webinars gratis te volgen. Deze zijn altijd relevant en interessant.

Introduce(e)s altijd welkom!

Wil een collega meenemen? Een interessant onderwerp voor iemand die je kent? Introducé(e)s zijn van harte welkom! Wel even aanmelden alstublieft i.v.m. de catering. 

Ideeën en suggesties

Ideeën en suggesties voor onderwerpen, sprekers, workshops voor onze ledenbijeenkomsten zijn van harte welkom! Stuur deze naar eventmanager@apmp.nl!

APMP in-house

Promotie van APMP en proposal management in jouw bedrijf? Je collega’s laten kennismaken met APMP? Laat een APMP ledenbijeenkomst in jouw bedrijf  plaatsvinden!  Meld je aan via eventmanager@apmp.nl!