Veel proposals worden nog steeds op een traditionele manier (hardkopie) aangeboden. Natuurlijk bieden we proposals ook digitaal aan maar dat is vaak de PDF versie van de hardkopie. In deze tijd van bijna onbeperkte digitale mogelijkheden is er ook een andere manier om je proposal aan te bieden. Een virtual proposal. Deze avond praat Ben ons bij over hun ervaringen met virtual proposals (iPad versies of gepersonaliseerde websites).

Collaboratieve auteursomgevingen

Als gastspreker hebben we deze keer Egbert Heuvelman, directeur-eigenaar van Author-e BV, het bedrijf achter het gelijknamig product. De afgelopen decennia is Egbert betrokken geweest bij de ontwikkeling- en toepassing van collaboratieve auteursomgevingen, veelal in innovatieve settings. Daarbij heeft hij projecten uitgevoerd bij onderwijs- en onderzoekinstellingen, uitgevers, overheden én het bedrijfsleven.

Locatie

We zijn deze keer te gast SAP en onze gastheer is Ben van der Kleij

Downloads:

  • Virtuele proposals – Interactie in bids – Ben van der Klei (SAP)
  • Collaboratieve auteursomgevingen – Author-e  – Egbert Heuvelman (Author-e)