In de jaarlijkse algemene ledenvergadering wordt traditioneel het jaarverslag gepresenteerd en eventueel bestuursleden herkozen / gekozen. Dit jaar traden af Hennie Huisman (voorzitter) en Pieter Reeer (event manager). Nieuw toegetreden zijn: Wouter van Tienhoven (voorzitter), Selma de Kleijn (event manager) en Aexander Mok (algemeen bestuurslid)

Na inloggen kunnen APMP leden het jaarverslag downloaden

Locatie

We waren dit keer te gast bij Thales in Huizen en onze gastvrouw was Willemien Seinstra.

Gastspreker: Leesvriendelijke offerteteksten door Suzanne Meijles

Offertes bestaan vaak uit langdradige teksten die voor inkopers en andere beoordelaars niet altijd even makkelijk zijn om door te nemen. In een lezing gecombineerd met een korte workshop heft Suzanne Meijles ons verteld hoe je je offerte aantrekkelijk leesbaar kan maken voor de beoordelaars. Aan de orde kwamen titels en tussenkoppen, opsommingen en zinsbouw.