Boeken zijn een uitstekend middel om meer kennis op te doen over je vakgebied. Maar het ene boek is meer bruikbaar dan het andere. Sjoerd Barnhoorn heeft in de loop der jaren vele boeken gelezen en deelt graag met jullie zijn mening en adviezen over welke boeken je zeker in je kast moet hebben en welke boeken tijdverspilling zijn. Aan het einde van de avond weet je alvast wat je als kerst cadeau of van Sint kan vragen!

We zijn deze keer te gast bij Appalti in Leusden en onze gastheer is Robin Wanders.

Over Sjoerd Barnhoon

In het dagelijks leven coacht Sjoerd zijn klanten om meer te winnen. Daarnaast schrijft hij regelmatig blogs en maakt hij video’s om anderen te laten ervaren dat offertes en aanbestedingen schrijven een leuk vak is. Sjoerds motto is: offertes winnen is niet moeilijk, als je maar weet hoe.