Afgelopen woensdag, 13 juni zijn wij te gast bij Thales in Hengelo. Na een hartelijk welkom en ontvangst met koffie volgen we in twee groepen van ongeveer vijftien een rondleiding. Thales voortgekomen uit Hollandse Signaalapparaten en is nu onderdeel van de Franse multinational Thales. Een echt High Tech bedrijf.  Verschillende soorten radars zijn ontwikkeld en worden voortdurend geperfectioneerd. Met  terechte trots worden de verschillende technisch hoogstandjes getoond en toegelicht.

Na de rondleiding komen we samen en wordt ons een kijkje in de keuken van Thales’ bidmanagement gegund. Thales is in de tijd van “u roept, wij draaien” naar een meer  product georiënteerd bedrijf getransformeerd. Heel interessant is te zien hoe bidmanagement is ingericht (product) en hoe dit verschilt van een dienst. Standaardisering (waar mogelijk) en minutieus uitgewerkte processen faciliteren een strak en efficiënt bidproces. Continue wordt er nog gewerkt aan verbeteringen.

De kwartaalmeeting wordt netwerkend,  onder een drankje en een Mexicaans buffet, afgesloten. Het is de reistijd meer dan waard geweest. Onder de indruk van het vakmanschap (product en bidmanagement) bedank ik onze gastdame en gastheren.

APMP in-house

APMP promotie in jouw bedrijf? Laat een APMP ledenmeeting in jouw bedrijf plaatsvinden! Meld dit bij info@apmp.nl

Inbreng van ideeën en suggesties

Ideeën en suggesties voor onderwerpen, sprekers, workshop voor onze ledenmeetings zijn van harte welkom! Stuur deze naar info@apmp.nl  of naar één van de bestuursleden. Bellen kan natuurlijk ook!1