Ervaren offerte schrijver zoekt een nieuwe uitdaging. Na 8 jaar met veel plezier bij mijn huidige werkgever gewerkt te hebben ben ik toe aan een nieuwe, en weer uitdagende, omgeving. Liefst in het zuiden van het land bij een internationaal bedrijf. Ik heb een (electro)technische achtergrond waardoor ik vooral tot mijn recht kom in een technische omgeving, bijvoorbeeld in de elektronische, elektrotechnische of IT gerelateerd industrie. Liefst met een flexibele werkweek van 32 uur.

Talen:

  • Nederlands (native)
  • Engels – C1
  • Duits – B1
  • Frans – B1
  • Spaans – B1

Ik ben APMP lid en heb zojuist mij Foundation Level certificering behaald.

Dit is een voorbeeld hoe een dergelijke advertentie er zou kunnen uitzien. Het is ook mogelijk een (pas)foto toe te voegen of een foto waarin je “in actie bent”.