Op 20 mei was er weer een interactieve APMP-NL online ledenbijeenkomst met 2 interessante bijdragen van ieder ongeveer een half uur met alle ruimte om van gedachten te wisselen met de sprekers.

Als eerste spreker kwam Nikki Remkes aan het woord. Nikki gaf een workshop “Personal Branding met LinkedIn: gevonden worden”. Ga 30 minuten mee op reis en leer je LinkedIn profiel bekijken door de ogen van een recruiter. Hoe zorg ik ervoor dat de juiste mensen mij kunnen vinden op LinkedIn?

Over Nikki
Nikki RemkesNikki zit inmiddels alweer meer dan 10 jaar in het recruitment vak. Hij heeft wereldwijd kandidaten mogen werven voor een breed scala aan functies voor (totaal) verschillende opdrachtgevers. Op dit moment is hij bijna twee jaar in dienst bij Sodexo. Hier heeft hij, net als bij zijn vorige werkgever, het professionele gebruik van LinkedIn geïntroduceerd en wegens succes verder uitgebouwd. Sinds november is Nikki ook verantwoordelijk voor de specialisten binnen Talent Management en M&A en de HR Business Partners binnen Sodexo.

Na Nikki gaven Joost Haest en Ruben Chee een presentatie over de motiveringsplicht bij aanbestedingen. De motivering van (voorlopige) gunningsbeslissingen zorgt bij inschrijvers regelmatig voor frustraties en onduidelijkheden. In deze presentatie wordt met een praktische insteek en de nodige voorbeelden ingegaan op het wettelijke uitgangspunt van de motiveringsplicht, praktijkproblemen, recente rechtspraak en adviezen van de Commissie van Aanbestedingsexperts.

Over Joost en Ruben
Joost HaestRuben CheeJoost en Ruben hebben een grote landelijke advies- en procespraktijk aanbestedingsrecht. Zij staan voornamelijk inschrijvers bij waaronder veel aannemers uit de Grond- Weg- en Waterbouw en de groensector. Maar ook in andere sectoren zoals ICT, vervoer en schoonmaak worden zij regelmatig gevraagd partijen bij te staan. Verder zijn zij de vaste juridische adviseurs van diverse brancheorganisaties. Zij verzorgen veelvuldig presentaties en lezingen over diverse aanbestedings-rechtelijke onderwerpen en publiceren ook regelmatig in verschillende aanbestedingsrechtelijke tijdschriften en vakbladen.

Downloads

Video registratie