Bas van der Loo is proposal manager van het jaar 2021 en het proposal team van Olympia is het proposal team van het jaar geworden! Proficiat iedereen!

Uit het juryrapport over Bas:

Proposal Manager 2021Bas laat zien dat hij een significante bijdrage heeft geleverd door diep klantinzicht en professionaliseren van het bidmanagement van HP. Met als resultaat een significante stijging van de winratio. Er wordt helder aangegeven hoeveel initiatieven Bas met zijn team heeft gerealiseerd. Hij laat zien dat hij een duidelijke visie heeft en breder kijkt waardoor hij zaken als duurzaamheid en digitalisering ook naar een hoger plan tilt. Door continu te leren en te verbeteren, kennis opdoen en ook te delen met het team, laat Bas zien dat hij een leider is.

Uit het juryrapport over het Olympia proposal team:

Proposal Team 2021Bij Olympia werd er helder gemaakt dat conversie in 2019 en 2020 >60% was, in 1e alinea werd aangegeven dat er sprake was van een  verdubbeling als gevolg van gewijzigde aanpak en een heldere aanpak voor re-bid traject met succesratio 80%. Olympia viel op door een no-nonsens aanpak waaruit een uitstekende strategie viel af te lezen. Met name het feit dat 1,5 jaar voor de aanbesteding al een “fresh-eye” review wordt geïnitieerd met bestaande klanten sprak ons erg aan. Er werd duidelijk ingegaan op de uitdagingen tijdens het bidtraject en de oplossing qua team. Zeer goed is het natuurlijk ook om de teksten te laten tegenlezen door een kritische buitenstaander. Heldere opsomming van te volgen trainingen en netwerkevents om kwaliteit te verbeteren. Ook helder doel beschreven m.b.t. APMP-certificeringen Team Olympia. Olympia staat duidelijk open voor verbetering en groei. Robin Wanders van Appalti verwoordde het zo: “Olympia durft zich kwetsbaar op te stellen door een diepgravende analyse van
stakeholders uit te voeren en personen echt te doorgronden”.

Bekijk hier de uitreiking van de awards door Judy Lasschuit, eventmanager APMP NL, en download het juryverslag: