Op 15 september vindt de jaarlijkse APMP NL ledenbijeenkomst plaats.

Op het programma staan 3 interessante presentaties:
1. Data gedreven inschrijven op aanbestedingen  door Matthijs Huiskamp van Altura

Er is de laatste jaren een golf van innovatie merkbaar in de wereld van aanbestedingen en een belangrijke pijler hiervan is de inzet van data.Er wordt veel data gegenereerd tijdens het inschrijven op aanbestedingen, data die je als bidmanager kan inzetten om intern te ontwikkelen en strategischer in te schrijven. Matthijs laat in zijn presentatie zien welke data waarde biedt voor jou en hoe je deze concreet in kan zetten.Matthijs is een van de oprichters van Altura, het platform om frictieloos in te schrijven op aanbestedingen. Hij heeft een achtergrond in digitale innovatie en organisatiekundige vraagstukken. Vanuit deze kennisgebieden is hij in 2019 aan de slag gegaan om het aanbestedingsproces voor de inschrijver te verbeteren.

2. Strategisch inschrijven: geen spel zonder nieten? door Pieter van den Oord, partner bij La Gro Geelkerken Advocaten

Strategisch inschrijven is in beginsel toegestaan. Maar niet in alle gevallen. In geval van een manipulatieve inschrijving, wordt deze ongeldig verklaard. In een interactieve workshop, worden de grenzen verkend hoe een bid/proposal/inschrijving kan worden geoptimaliseerd en wat daarbij de valkuilen en risico’s zijn.Pieter van den Oord en Monika Beck zijn gespecialiseerd in het aanbestedingsrecht. Vanuit hun expertise staan zij inschrijvers en aanbesteders in publieke aanbestedingen en private tenders met raad (advisering) en daad (procedures) bij.

3. Haal de aap in jezelf naar boven en laat je vlooien! door gedragsbioloog en boardroomcoach Daniel Seesink

Met zijn lezingen en masterclasses over het door hemzelf ontwikkelde concept boioLOGISCH leiderschap weet Daniel directeuren, managers en andere leidinggevenden te inspireren. Hij neemt daarbij apen als voorbeeld. Hoe komen apen eigenlijk tot overeenkomsten? Hoe bieden zij tegen elkaar op om een doel te bereiken? En wie bepaalt uiteindelijk de winnaar van dat spel? Daniel Seesink houdt ons een boeiende en soms confronterende gedragsspiegel voor. Aan de hand van het sociale gedrag van mensapen laat hij ons zien wat het positieve en soms ook negatieve effect van gedrag kan zijn op anderen. Dat vertrouwen de basis is voor iedere relatie, dus ook voor een zakelijke, maakt Daniel duidelijk aan de hand van zowel praktische voorbeelden uit de apenwereld als primatologisch onderzoek dat dit aantoont. Hij laat ons de herkenbare en leerzame parallellen met het gedrag van mensen in hun werkomgeving zien.

Praktische informatie
• Van der Valk Harderwijk 15 september 2022
• 15:30 Inloop
• 16:20 Welkom door Wouter van Tienhoven
• 16:30 Matthijs van Altura, Data gedreven inschrijven op aanbestedingen
• 17:15 Pieter van den Oord, Stategisch inschrijven, geen spel zonder nieten
• 18:00 Pauze
• 18:30 Hoofdgerecht in de Brasserie
• 19:30 Daniel Seesink, Professioneel vlooien doe je zo
• 20:15 Afsluiting

Aanmelden kan door een mail te sturen aan jasper.pannekoek@apmp.nl.