Algemene Ledenvergadering 26 januari

Op 26 januari van 16:00 tot 17:30 staat de jaarlijkse ALV op het programma. We organiseren het deze keer op de 19e etage van het Pharos gebouw in Hoofddorp met uitzicht op Schiphol en omgeving waar we te gast zijn bij Olympia Nederland. Een inspirerende plek in een gebouw dat ernaar streeft de meest gezonde werkcommunity van Europa te worden. Duurzaamheid, gezondheid en werkgeluk staan hier centraal.

Wij nemen jullie zoals gebruikelijk mee in de activiteiten van afgelopen jaar en kijken natuurlijk ook naar het jaar dat voor ons ligt.

We hebben Thomas van Leeuwen van D/Dock uitgenodigd om een presentatie te verzorgen. Thomas is director/partner bij de ontwerpstudio D/DOCK. Zij hebben het kantoor van Olympia ontworpen. D/DOCK staat bekend als een innovatieve ontwerpstudio die vaak een aantal jaar voorloopt op “de markt”. Dit betekent dat ze tijdens aanbestedingen regelmatig concepten presenteren, waar in de selectiecriteria (nog) geen rekening mee wordt gehouden. Een voorbeeld hiervan is circulariteit: al sinds 2008 probeert D/DOCK circulariteit in de ontwerpindustrie gemeengoed te laten worden, maar dat is pas sinds kort onderdeel van de gemiddelde selectie- en gunningscriteria.

Hoe ga je als innovatief bedrijf om met deze “voor-de-troepen-uit” paradox? Thomas zal komen vertellen hoe zij hier als studio mee omgaan en een aantal concrete voorbeelden laten zien. Pharos ligt pal naast het station in Hoofddorp en is met OV uitstekend bereikbaar. Kom je met de auto? Geef het dan even aan bij je aanmelding.

Aanmelden is mogelijk door te reageren op de uitnodigng welke per mail is verstuurd. Mocht je deze uitnodging niet hebben ontvangen of lukt aanmelden niet kun je aanmelden via eventmanager@apmp.nl.

Tot dan!
Namens het bestuur van APMP NL