Een winnende offerte wordt gepland voordat hij gemaakt wordt. Hoe, en hoeveel, er gepland moet worden, verschilt van offerte tot offerte. Het onderliggende principe is echter steeds hetzelfde: begin niet te schrijven voordat er duidelijk is hoe het eindresultaat er uit moet zien. Daarom in deze ledenmeeting een interactieve workshop over de best practices hiervoor: Outlining & Content Planning. Deze workshop werd geleid door Jan Kees Schakel.

Na een hilarische “energizer” en de introductie van dit onderwerp zijn de aanwezige leden (het was een hoge opkomst!) in groepjes aan de slag gegaan om hun best practices te verzamelen en daarna te presenteren aan de anderen. Dit werd aangevuld met ontbrekende best practices uit de Body Of Knowledge van de APMP (bok.apmp.org).

Locatie

We zijn deze keer te gast bij Canon en onze gastheer is Bas van der Loo.

Een samenvatting van de APMP Body Of Knowledge best practices is weergegeven in deze powerpoint presentatie.