Dit keer niet een stukje uit mijn dagelijks werk, maar uit mijn privé leven. Nou ja, privé is hier betrekkelijk: het gaat om het verenigingswerk voor APMP in Nederland. De leden hebben al het één en ander vernomen en de campagne is deze week officieel van start gegaan: we gaan het 15-jarig bestaan van APMP in Nederland vieren en dat doen we groots!

Congres

We zijn er al met een heel team sinds januari mee bezig. Brainstormen over hoe, wat en waar. Bedenken wat haalbaar is en wat we zelf aandurven. We besluiten om een congres te organiseren! Op donderdag 11 april 2019 een dag vol sprekers, workshops en netwerken met collega’s. Kennis opdoen, kennis delen, een luisterend oor vinden, een beginnend bid manager coachen. Een dag voor en door collega’s in het bid, tender en proposal vak.

Maar daar blijft het niet bij! We willen ook duidelijk buiten ons eigen vakgebied kijken. Naastliggende vakgebieden zijn belangrijk voor ons en we hebben ze vaak ook nodig om de beste offerte te maken. Daarom werken we samen met:

  • NBCM – de Nederlandse Beroepsvereniging voor Contract Management
  • NIMA – het Nederlands Instituut voor Marketing
  • SMA – de Sales Management Association.

Het programma heeft dan ook voor ieder wat wils. Je kunt kiezen uit verschillende workshoptracks: van algemeen management tot politiek & bestuur, van marketing tot inkoop en van proposal management tot contract management.

Awards diner

Maar daar blijft het niet bij! De avond ervoor, op woensdag 10 april 2019, wordt er een feestelijk en stijlvol diner georganiseerd met live muziek en uitreiking van Awards voor:

  • De beste proposal manager van 2018
  • Het beste proposal team van 2018.

Internationaal

Het wordt een internationaal evenement. Er zijn gasten uitgenodigd uit verschillende landen van de Europese Unie en uit het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten van Amerika.

Locatie

Het jubileum wordt gehouden op een bijzondere locatie in het midden van het land: Kasteel en Landgoederij Cammingha in Bunnik (U.).

Partners en sponsoren

Een evenement als dit kan niet zonder partners en sponsoren. Dankzij hen kunnen we dit realiseren.

Je merkt: ik ben er enthousiast over! Er is veel werk verzet door de jubileum commissie wat resulteert in een geweldig Awards Diner en het eerste congres op dit gebied in Nederland.

Zet de 10 en 11 april 2019 in je agenda en koop nu met vroegboekkorting je ticket op jubileum.apmp.nl!