Dat kan nog wel, toch? Het is tenslotte nog de eerste week van 2020. Mijn wens is dat u en ik de juiste balans kunnen vinden tussen het, regelmatig stressvolle, bid en offerte werk en ons privéleven, en dat vooral in goede gezondheid. Deze wens komt niet meer uit Frankrijk maar uit Nederland. Mijn vrouw en ik zijn weer terug na drie jaar in Frankrijk gewoond en gewerkt te hebben. Een ervaring rijker! In Nederland zet ik mijn werk als proposal coach voort dus zal nog regelmatig over mijn belevenissen schrijven.

Nieuwe blogger bij APMP NL

Verder zal niet alleen ik bloggen, maar ook Judy Lasschuit. Judy komt dit jaar het APMP bestuur versterken en kan putten uit haar rijke ervaring in bid, programma en project management.

Plannen voor 2020

Ondertussen zijn de APMP-verenigingsplannen weer gemaakt voor 2020. De eerste ledenmeeting met de algemene ledenvergadering is op 22 januari en volgende ledenmeetings zijn voor een groot deel gepland. Het wordt weer een interessant jaar! De eerste APMP Bid & Proposal Conference in Europa wordt in Nederland gehouden; ik hoop u allemaal daar te ontmoeten! In navolging van ons succesvolle 15-jarig jubileum congres in 2019 organiseren we dit najaar een APMP NL congres met een award uitreiking voor de beste proposal manager en het beste proposal team van het jaar. Doe vooral mee om iemand of jezelf te nomineren!

 

Afbeelding van Thomas Mühl via Pixabay