Ik zit wat scrollen op LinkedIn. Meestal is er wel wat interessants op mijn vakgebied of iets anders waar ik in geïnteresseerd ben. Collega’s die een certificaat behalen. Vakgenoten die iets bijzonders hebben te melden. De aankondiging van interessante sprekers op het APMP NL congres op 9 september. Ex-collega’s die van functie gewisseld zijn.

Vacatures op LinkedIn

Dan valt me de knop “Vacatures” op in het menu. Het blijkt dat LinkedIn me wat vacatures aanbeveelt: bid manager, manager bid office. Even kijken. Het valt me op dat in beide vacatures APMP genoemd wordt. “APMP certificering is een pré of het behalen ervan”. Bij de ander: “Knowledge of bidding industry, public and European tenders and best practice (i.e. APMP)”.

APMP helpt je aan een baan

Wat goed! Ik ga binnen de vacatures op zoek of er vaker APMP genoemd wordt en typ “APMP” in het zoekveld. Wat schetst mijn verbazing: In Nederland zijn er op dit moment 20 vacatures waarin APMP genoemd wordt!

Ik heb berichten op LinkedIn gelezen waarin beweerd wordt dat je een APMP certificering niet nodig hebt, maar ik zie nu het tegendeel: APMP helpt je aan een baan!

Job board van APMP NL

HIRE MEMocht je een vacature hebben: je kunt een bericht plaatsen op het job board van APMP NL. De vacatures die hier staan, zijn geplaatst door bedrijven die werknemers zoeken die voldoen aan het profiel van een APMP lid. Mensen die met hun vakgebied bezig zijn. Daarin willen groeien. Mensen die de theorie kennen, maar deze vooral ook toepassen en, indien nodig, aanpassen. Actief, nieuwsgierig naar nieuwe werkwijzen en methodes. Kortom: professionals.

Ben je juist op zoek naar werk: ook jij kunt een bericht plaatsen op het job board!