We hadden onze laatste vergadering op 23 maart waar we te gast waren bij het feestelijke Rotterzwam, Schiemond 20 (De Kroon). Naast onderstaande sprekers heeft Mark Slegers, Co-Founder en CEO van deze circulaire oesterzwamkwekerij, zijn verhaal met ons gedeeld.

Karel KoppAlfred de Weertens Karel heeft verschillende commerciele managementposities vervuld. Bij al zijn werkgevers was hij verantwoordelijk voor het inschrijven op aanbestedingen. Vanaf 1999 heeft hij zich steeds verder bekwaamd als bid- en tendermanager en leiding gegeven aan verschillende bid- en tenderafdelingen. Karel heeft veel schrijvers, bidmanagers en projectondersteuners het vak geleerd en sinds 2014 doet hij dat als zelfstandig ondernemer.
Wouter SpoorKlaas de Boer Een écht goede presentatie met PowerPoint heeft een verhaal dat je publiek onthoudt en doorvertelt. Zo’n effect bereik je niet zomaar. Je presentatie moet inhoudelijk en visueel sterk zijn en je boodschap creatief verbeelden. Jij wil je publiek overtuigen. Dat lijkt lastig, maar dat is het niet. Wouter Spoor heeft al meer dan 15 jaar ervaring met PowerPoint Presentaties en zal 23 maart specifiek ingaan op het maken bidbooks, proposals en pitchbooks met PowerPoint, aan de hand van slimme voorbeelden uit de praktijk. Daarnaast zal hij handige tips geven en tricks laten zien waarmee het maken van een proposal niet alleen sneller en effectiever kan, maar ook de hele organisatie helpt om beter met elkaar samen te werken.De presentatie van Wouter vind je hier: 1019_APMP lezing ROOPS