We hadden onze laatste vergadering op 25 mei waar we te gast waren bij Brainial in Utrecht. Fedor Klinkenberg en Saskia Kerkhof namen ons mee in de wereld van de inzet van artificial intelligence en de werking van het onbewuste brein.

Aanbesteden bestaat om inkopen zo eerlijk en transparant mogelijk te maken. Maar hoe kunnen we AI inzetten zodat tenderteams worden bevrijd van tijdrovend werk en minder informatie over het hoofd zien? Fedor Klinkenberg is medeoprichter en CEO van Brainial, een softwarebedrijf uit Utrecht dat een intelligente en betrouwbare digitale aanbestedingsassistent creëert om betere voorstellen te maken. Leer tijdens deze sessie waar in het tenderproces de gecombineerde kracht van mens en machine kan worden benut.
 98% van de tijd draaien we op de automatische piloot. Vaak handig, soms ook niet. Wat zijn de onbewuste valkuilen van ons brein waar we in stappen tijdens het schrijven aan aanbestedingsdocumenten? Saskia Kerkhof is oprichter van Winnende Offertes Schrijven en ontwikkelde een unieke visie op offerte- en aanbestedingsteksten. Ze neemt je op 25 mei mee in de wereld van neuropsychologie en de werking van het onbewuste brein. Leer de top-3 valkuilen van jouw brein tijdens het tenderen!

De presentaties van Fedor en Saskia vind je hier: https://www.apmp.nl/wp-content/uploads/2023/06/APMP-event-ledenbijeenkomst-25-mei-2023.pdf