Vorige activiteiten

Hier staat een overzicht van vorige activiteiten. Van sommige activiteiten zijn er verslagen, presentaties en/of foto’s beschikbaar.

Deze zijn echter alleen beschikbaar voor APMP leden! Log in om daarvoor toegang te krijgen. 

Ledenmeeting 4 september 2019: Win the deals that matter

Ledenmeeting 4 september 2019: Win the deals that matter

Win the deals that matter

Op deze ledenmeeting gaat Victor Mendels in op zijn fascinatie voor het vak bid en tendermanagement en geeft enkele van zijn geheimen prijs over hoe wel je deals te winnen! Een inspirerende en humorvolle lezing die jou tot denken aanzet en je helpt nog meer trajecten te scoren! Zie hieronder voor de foto’s van de meeting.

Locatie

Douwe Egbert Experience Center in Utrecht.

Mini-symposium 19 juni 2019: Social Selling

Mini-symposium 19 juni 2019: Social Selling

Mini-symposium Social Selling

Op dit mini-symposium zijn we te gast bij Deloitte in Utrecht en spreken drie deskundigen over Social Selling:

  • Koen Wouters – Winning Proposals
  • Marcel Hazeleger – TenderApp
  • Mireille Gielians – HSO.

Zij vertellen vanuit hun grote vakkennis en ervaring hoe je je dagelijkse werkzaamheden makkelijker en beter kunt inrichten op basis van de inzet van de juiste middelen.

Met social selling bouw je heel gericht aan je relaties, nog voordat je fysiek contact hebt met iemand. Social selling vormt zo dan ook vaak het begin van een proces wat door Microsoft Dynamics 365 volledig ondersteund wordt. Zo kun je door een koppeling met LinkedIn, eenvoudig inzicht krijgen in de ervaring en het zakelijke netwerk van alle stakeholders.

Ledenmeeting 6 maart 2019: Excursie Innovatiecenter VodafoneZiggo

Ledenmeeting 6 maart 2019: Excursie Innovatiecenter VodafoneZiggo

Ledenmeeting en excursie in het Innovatiecenter VodafoneZiggo

Op 6 maart zijn we op bezoek geweest bij het Innovatiecenter van VodafoneZiggo in Utrecht. We deden dit samen met de leden van onze zusterorganisatie van de contractmanagers NBCM.

Log in om de presentatie te downloaden en de foto-impressie te bekijken

Ledenmeeting en ALV 16 januari 2019

Ledenmeeting en ALV 16 januari 2019

De Algemene Ledenvergadering is deze avond gehouden en er werd de start van het APMP jubileumjaar gevierd in Leusden. Het was een zeer geanimeerde en succesvolle avond!

Allereerst werd de ALV gehouden. Na de bespreking van het jaarverslag hebben de aanwezige leden de verslaglegging en (financiële) beleid unaniem goedgekeurd en decharge verleend. Log in om de presentatie en verslag van de avond te downloaden (onderaan dit artikel). Het jaarverslag kan (zonder inlog) gedownload worden via het menu: Over APMP => Jaarverslag.

Aanwezig waren ongeveer 30 sprekers en partners in het jubileumcongres van 10 en 11 april 2019 en leden en genodigden van APMP Nederland. De bedoeling van de bijeenkomst was -mede- om vertegenwoordigers van uiteenlopende beroepsgroepen kennis te laten maken met elkaar. Deze opzet slaagde geheel, niet in de laatste plaats door de uiteenlopende beroepsmatige achtergronden van de aanwezigen. Hierdoor ontstond een levendige dynamiek tussen vertegenwoordigers van onder andere inkoop, verkoop, proposal management, contractmanagement en inkooprecht.

Met dank aan Appalti voor de het uitstekende gastheerschap!

Log in om verder te lezen en een impressie van de avond te krijgen d.m.v. een video rapportage en foto’s!

Ledenmeeting 19 september 2018: MVI

MVI: de andere kant van de tafel vanuit inkooppraktijk en tender best practices

Op 19 september waren Thea Smid-Verheul en Octavia Siertsema te gast. Twee zeer ervaren sprekers die werkelijk alles weten van het inschrijven op aanbestedingen, het evalueren van inschrijvingen vanuit inkoop en het toepassen van maatschappelijk verantwoord inschrijven (MVI) en social return (SR).

Zij gingen uitgebreid in op hun ervaringen op het gebied van inschrijven op aanbesteden, MVI en SR en gaven inside tips en tricks over hoe winnend om te gaan met inschrijven op aanbestedingen, MVI en SR.

Ledenmeeting 13 juni 2018: Beantwoorden van internationale RFQ’s en RFI’s + excursie

Beantwoorden van internationale RFQ’s en RFI’s + excursie!

""Afgelopen woensdag, 13 juni zijn wij te gast bij Thales in Hengelo. Na een hartelijk welkom en ontvangst met koffie volgen we in twee groepen van ongeveer vijftien een rondleiding. Thales voortgekomen uit Hollandse Signaalapparaten en is nu onderdeel van de Franse multinational Thales. Een echt High Tech bedrijf.  Verschillende soorten radars zijn ontwikkeld en worden voortdurend geperfectioneerd. Met  terechte trots worden de verschillende technisch hoogstandjes getoond en toegelicht.

Ledenmeeting en ALV 1 februari 2018

In deze ledenmeeting is de algemene ledenvergadering gehouden.

Locatie

Deze keer zijn we te gast bij Bentley in Hoofddorp, met Elena Kwadrin als gastvrouw.

Log in om de presentatie te downloaden.

Ledenmeeting 16 november 2017: Top 10 boeken die je gelezen moet hebben

Top 10 boeken die je gelezen moet hebben

Boeken zijn een uitstekend middel om meer kennis op te doen over je vakgebied. Maar het ene boek is meer bruikbaar dan het andere. Sjoerd Barnhoorn heeft in de loop der jaren vele boeken gelezen en deelt graag met jullie zijn mening en adviezen over welke boeken je zeker in je kast moet hebben en welke boeken tijdverspilling zijn. Aan het einde van de avond weet je alvast wat je als kerst cadeau of van Sint kan vragen!

Locatie

We zijn deze keer te gast bij Appalti in Leusden en onze gastheer is Robin Wanders.

Over Sjoerd Barnhoon

In het dagelijks leven coacht Sjoerd zijn klanten om meer te winnen. Daarnaast schrijft hij regelmatig blogs en maakt hij video’s om anderen te laten ervaren dat offertes en aanbestedingen schrijven een leuk vak is. Sjoerds motto is: offertes winnen is niet moeilijk, als je maar weet hoe.

Log in om de presentatie te downloaden.

Webinar 12 oktober: Five Forces to Help You Win!

Five Forces to help you win!

Michael Porter’s 5 Forces model is commonly used to analyze the level of competition within a market. When applied in the context of an opportunity, the model can be used to project how aggressively known players will compete, and whether new players are likely to toss their hats in the ring. Hear how to use this valuable tool to help you aim at the right target – and increase your odds of hitting the bullseye!

Presentator

Randy Richter is President of Richter & Company, an industry leading competitive intelligence and price to win support firm, and a long time supporter of APMP. His company has helped clients win billions of dollars in new business over the last 11 years by turning open source data into actionable intelligence – news they can effectively use.

Na inloggen kunt u de webinar registratie en de bijbehorende presentatie downloaden.

X